Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Διευκρίνηση για το μέλι και τον αρακά.


Για να μην υπάρξουν τυχόν παρεξηγήσεις θα ήθελα να κάνω κάποιες διευκρινήσεις για τα προϊόντα που παραγγέλνει αυτή τη στιγμή η ομάδα μας από ντόπιους παραγωγούς.
Ο αρακάς είναι βιολογικός με την έννοια ότι καλλιεργείται χωρίς καθόλου χημικά σε κτήμα που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα έξω από την Κατερίνη και μπορεί να ελέγξει ανά πάσα στιγμή όποιος το θελήσει.
Δεν έχει όμως πιστοποίηση  βιολογικού προϊόντος από κάποιο οργανισμό.
Όσο για το όνομα του παραγωγού που μας ρώτησαν κάποιοι φίλοι της ομάδας είναι Κωσταντίνος Σουλής από τη Γανόχωρα και δεν είναι ούτε μεγαλέμπορος ούτε εισαγωγέας. Δεν παράγει τόνους από μέλι αλλά μας διέθεσε μια συγκεκριμένη ποσότητα στη συγκεκριμένη τιμή μετά από δική μου παράκληση.
Σκοπός άλλωστε της Ομάδας μας καθώς και όλων των εθελοντικών ομάδων είναι να ωφελούνται οι πολίτες και να καταργούν τους μεσάζοντες όχι να τους ευνοούν.
Γι αυτό εξάλλου διαλέξαμε ντόπιους παραγωγούς για τα συγκεκριμένα προϊόντα. Για να ξέρουμε ποιοί είναι και πόσο εντάξει θα είναι μαζί μας πέρα από χαρτιά και πιστοποιήσεις αλλά και για να ωφεληθούν όχι μόνο οι πολίτες αλλά και παραγωγοί  του νομού μας στηρίζοντας έτσι όσο μπορούμε και την ντόπια οικονομία.

Φιλικά
Νικολαίδου Μ.
Μέλος της Πιερικής Κίνησης

1 σχόλιο:

  1. καταλαβα, Μυτικας Μαρκετ στην Γανοχωρα.....
    κ οσο αναφορα τον ΑΡΑΚΑ ενα προιον απο την στιγμη που δεν ειναι πιστοποιημενο απαγορευεται να το πουλας κ να το διαφημηζεις σαν ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ
    μην κοροιδευεται τον κοσμο ειναι μεγαλη ντροπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή