Τρίτη, 21 Αυγούστου 2012

Ξεκίνησε ομαδική  παραγγελία για πιστοποιημένο Βιολογικό Ελαιόλαδο.


Η Εθελοντική Ομάδα Πιερική Κίνηση ύστερα από την πρώτη  επιτυχημένη παραγγελία βιολογικού λαδιού που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο και την ικανοποίηση του κόσμου για την ποιότητα και τη γεύση του λαδιού, ξεκινάει νέα ομαδική παραγγελία για πιστοποιημένο Βιολογικό Ελαιόλαδο.
Το ελαιόλαδο  ποικιλίας ‘Μανάκι’   με οξύτητα 0,3 προέρχεται από την ίδια περιοχή, τα Δολιανά Αρκαδίας από τον  παραγωγό κ. Ιατρίδη Κωνσταντίνο.


Το λάδι είναι πιστοποιημένο από τη ΔΗΩ τον Οργανισμό Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων και προέρχεται από ελαιόδεντρα  που καλλιεργούνται με βάση τους αυστηρότατους κανόνες της βιολογικής γεωργίας (Κοινοτικοί Κανονισμοί 834/2007 και 889/2008), που απαγορεύει τη χρήση χημικών λιπασμάτων (που ως γνωστόν μολύνουν τους υδάτινους πόρους) και τοξικών φυτοφαρμάκων (που ευθύνονται για τις αυξημένες καρκινοπάθειες των γεωργών και επιμολύνουν το ελαιόλαδο με κίνδυνο για τον καταναλωτή).
Διατίθεται σε δοχεία των 17 κιλών προς 50 ευρώ το δοχείο.( Η τιμή του ανά κιλό είναι περίπου 3 ευρώ)

Για παραγγελίες  συμπληρώστε τη Φόρμα Παραγγελιών.2 σχόλια:

  1. το βιολογιο λαδι πωλειται απο τον παραγωγο σε βυτιο 3.10 ευρω το κιλο.τωρα πως ο εμπορος αυτος μπορει και το δινει προς 3 ευρω σε 17κιλα[που απαγορευεται αυτη η συσκευασια} ειναι αποριας αξιο. το παραπερα σχολιο νομθιζω οτι ειναι περιττο. ποσσο αγοραζει λαδι βιολογικο ο πρωταγωνιστης της πιερικης κινησης? γιατι παραπλανατε τον κοσμο ? θα ηθελα μισ απαντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας απάντησα νομίζω στο τηλέφωνο κ. Καρουζάκη. Ελπίζω να βρήτε μια όμάδα να διαθέσει και το δικό σας λάδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή